sok
SWE NOR

ADDERA - din personlighet
2015-09-16   
Addera er originalen fra Dooria, varemerkeregistrert i 1998 - en moderne klassiker. Dører skal sette sitt preg på rommet, de skal tilføre noe i tillegg til mulighetene for å åpne opp eller lukke igjen. Addera blir hva du gjør den til.

Dooria Addera er innerdøren for deg som liker å skille deg litt ut. Med sine rette linjer, glatte flater og et hav av detaljvarianter er dette døren som gir deg muligheten til å sette ditt personlige preg på hjemmet. Addera har et klassisk, men samtidig moderne formspråk, lekkert og lekent på samme tid. Det er bare fantasien som setter begrensninger. Addera leveres i flere vakre tresorter, valgfri NCS S-farge og med en mengde dekorative og funksjonelle detaljer. Alt med massivt ramtre og stor speilflate. Velg tett dør eller dør med glass - rundt eller firkantet, opalt eller hva du måtte ønske.

        
Noen eksempler.

Addera - døren med funksjoner

Addera kan leveres med speil på den ene siden - smart og praktisk funksjon for deg som innreder en walk-in garderobe.Eller kanskje du ønsker en whiteboardtavle på døren?Addera kan også leveres som ekstra høy dør eller med overlys i karmen. Spør oss!


Her vises Addera i høyde 230 cm.